Изборът на подходяща козметика за лице е трудна задача, която има своето решение. Студените температури през изминалите месеци и отоплението вкъщи спомагат за изтощаването на кожата и загубата на нейната сияйност. Употребата на правилната козметика за лице може да спомогне за възвръщане на добрия тен и защитата от вредните атмосферни влияния.

Ще споделим няколко стъпки за по-здрава и по-красива кожа още от сутринта

Красива кожа
Красива кожа

Без значение дали се събуждаш добре отпочинала или имаш нужда от още няколко часа сън, използването на подходящата козметика за лице ще забави стареенето на кожата и тя ще се чувства винаги добре.

Стъпка 1

Първо наплискай лицето си с вода. Действа освежаващо и ще те разбуди. След това идва ред на подходящата за твоя тип кожа козметика за лице.

Стъпка 2

Време е да пристъпиш към почистване на кожата, като нанесеш с леки кръгови движения до получаване на мека пяна Face wash Иланг иланг от Soap Factory. Мекият гел обогатен с масло от Иланг Иланг спомага за изчистване на тена, тъй като помага за успокояването на кожата и зачервяванията изчезват. Особено подходящ е за грижата за суха кожа, тъй като я прави хидратирана и мека.

Стъпка 3

Следващата стъпка, която те съветваме да не пропускаш в своята рутина за красива кожа е нанасянето на серум за лице. Определено това е едно от най-ефективните безоперативни средства срещу несъвършенствата на кожата. Изборът на подходяща козметика за лице е най-добрата превенция против появата на следите на времето.
Препоръчваме ти Био серум за лице Superseeds Neutral от Wooden Spoon. Всяка капка от него съдържа важни фитостероли и каротеноиди. Те са нутриенти необходими на кожата, за да поддържа своята естествена младост, еластичност и красота.

Стъпка 4

Изборът на хидратиращ крем за лице винаги е бил труден и трябва да се вземат в предвид много фактори, като това какъв е типа на твоята кожа и какви са нейните нужди. В нашия случай си говорим за сухата и изтощена от външните влияния през изминалия сезон кожа, за това сме се спрели на Хидратиращ дневен крем с авокадо. Маслото от авокадо е добре познато със своите незаменими качества. Богато на витамин Е то е безценен помощник в борбата със стареенето. Дневният хидратиращ крем за лице на A for Avocado изглажда финните линии и осезаемо намалява бръчките.

Грижа за кожата
Грижа за кожата

Стъпка 5

Когато си говорим за козметика за лице няма как да подминем така важния за фините линии околоочен серум. Това е може би една от най-чувствителните зони на лицето. Кожата около очите ни е по-тънка и това е причината там да забелязваме първите признаци на стареенето и. Препоръчваме Био околоочен серум Superseeds Neroli от Wooden Spoon. Нанася се лесно, попива добре и оставя приятно усещане. Необходимо е само една капка от този вълшебен елексир, за да се погрижиш за кожата си и да я оставиш копринено мека.

Не пропускай следващите няколко стъпки в твоята вечерна рутина

Стъпка 1

Отново започваме с почистване на кожата с вече познатият Face wash Иланг иланг от Soap Factory.

Стъпка 2

След като кожата е добре почистена е време да се погрижим отново за нейната хидратация. Във вечерният ритуал за сияйна кожа ще включим студено пресованото масло от авокадо от A for Avocado. Прониква дълбоко в епидермиса, хидратира кожата и същевременно я предпазва от свободните радикали, които нарушават еластичността и. С леки масажи на маслото върху кожата на лицето и шията преди лягане, тя направо ще сияе на сутринта.

Стъпка 3

Следващата важна стъпка е нанасянето на нощен крем.  Регенериращият нощен крем с Авокадо е чудесен избор за всеки тип кожа, но се препоръчва за суха, чувствителна и зряла кожа поради богатото си съдържание на активни съставки. Редовната му употреба намалява финните линии и предпазва от появата на нови.

Стъпка 4

Няма как да пропуснем важната грижа за кожата около очите. Добавете няколко капки от Био околоочен серум Superseeds Neutral от Wooden Spoon. Този серум включва в състава си масла, които проникват дълбоко в кожата. Букета от нутриенти забавя стареенето, бори се със свободните радикали, омекотява и подхранва кожата.


Ето и каква е тайната на това да изглеждаш добре

Следвай тези прости стъпки и кожата ти ще се чувства мека, ще бъде подхранена и защитена през целия ден и през цялата нощ. Избери козметика за лице, която да я подхранва и защитава, да я кара да се чувства добре и ще засияеш.

Вечерна рутина

И най-важното – не забравяй, че когато се чувстваш добре, изглеждаш добре!