В това видео можете да разберете как бързо и лесно да опаковаме подарък. Единственото, което ни трябва, са хубави подаръчна хартия и панделка, двойно-лепяща лента или тиксо, остра ножица, както и 10-15 минути свободно време. Може също така допълнително да украсим подаръчната кутия според нашето въображение с декорация като поздравителна картичка, мъниста, клонки или друго.

Подаръчната опаковка е ценно допълнение към основния подарък, тъй като показва, че сме се постарали да го разкрасим и да го направим по-личен. А също така – когато го поднесем с подаръчна опаковка, ние подсилваме ефекта на изненадата от това какво се крие в нея. Именно по тези причини смятаме, че това да знаем как да опаковаме подарък е много ценно умение когато искаме да зарадваме близък човек.

А как да опаковаме подарък ако нямаме време или ако просто не сме достатъчно сръчни? Много лесно – оставяме тази задача на Rare Finds! Достатъчно е само да харесаме перфектния подарък от нашия онлайн магазин, да го добавим в количката и ако той може да бъде опакован, там ще се появи опция “Подаръчна опаковка”. Избираме желания цвят и готово!

Разгледай тук всички наши специално подбрани подаръци: За него, За нея, За детето, За дома, Апетитни подаръци.

Как да опаковаме подарък – виж нашето специално видео!

Как да опаковаме подарък?