Годишнината от сватбата е един много специален празник, който отбелязва изминаването на още една година любов. Няма нищо по-прекрасно и истинско от семейното щастие и споделените мигове заедно. Годишнината от сватбата е толкова ценен момент от съвместния живот на една двойка, че немалка част от тях решават дори да го изживеят отново като се оженят повторно.

godishnina ot svatbata

Какво да подарим за годишнината от сватбата на родителите ни?

Най-често повечето от нас се сблъскват именно с горния въпрос. Вече пораснали цветя, родени от любовта на нашите родители, несъмнено искаме да изберем красив и личен подарък за годишнината от сватбата им. Макар домашният уют да не се създава непременно от вещи, то тяхната символика определено има сантиментално значение. Ние ще ти дадем няколко страхотни идеи за подарък, който да запази спомена от този ден и да внесе настроение в интериора.

Дизайнерска ръчно изработена лампа

Страхотните лампи на Paladim са създадени с личен почерк и занаятчийско внимание към детайла. Настолните модели са винаги наличен вариант за бързо решение в последния момент, докато големите лампиони за под са за тези от вас, които обмислят подаръците си достатъчно време преди събитието и могат да изчакат един специален продукт, който се прави само по поръчка.

Подарък за годишнина от сватба
Дървена лампа за годишнина от сватба

Картина от скандинавски мъх със сърце

Едно тренди предложение, но с дълъг живот и полъх на природа, са картините от мъх, които със сигурност ще бъдат неочакван и интересен за родителите ви подарък. Нашият фаворит за празник свързан с любовта, какъвто е годишнината от сватбата, са картините със зелен и червен мъх, които изобразяват сърце. Винаги живи, както любовта.

moss heart

Подарък за годишнината на приятели

Годишнината от сватбата на близките ви приятели от детство наближава, а вие искате да им поднесете подарък, който да им напомни, че вие винаги сте били до тях. Знаем, че изборът е труден. Знаем също, че повечето хора избират подаръци за сватба според различните материали, които символизират определен брой изминали години…

Подарък за годишнината от сватбата на приятели

Подарък с послание

…ние от своя страна вярваме, че от най-голямо значение е посланието, което той ще носи в себе си. Един от подаръците, които ще внесат цвят, радост и настроение във всеки дом, е картина за стена. Несъмнено, ако изберете картина със сюжет от любимо на двойката място или тема, която е любима и за двамата, ще ги изненадате. Така подаръкът ви няма да се превърне в поредната вещ, която събира прах, а ще бъде любим спомен от празника им.

Картини за стена
Картини за стена

Романтичният подарък

Ако пък искате подаръкът, който поднасяте да бъде по-ефимерен, но в същото време да е много романтичен, може да се спрете на специалните комплекти свещи на I/Tems, които са с пленяващ аромат, впечатляващ дизайн и несъмнено ще донесат наслада за сетивата.

романтична изненада
Романтична изненада