В навечерието на предстоящия дългоочакван абитуриентски бал, близките може да се затруднят да изберат правилния подарък за абитуриент.

Ние от Rare Finds вярваме в това, че този ден бележи началото на живот, изпълнен с увереност и приключения. Затова, според нашия екип, най-добрият подарък е този, който не само ще направи впечатление на специалната вечер, а и ще бъде носен редовно по различни поводи и след това.

1. За него: Дървена папионка

Мъжката папионка е един класически аксесоар, който трябва да присъства в гардероба на всеки един млад мъж. Дървената папионка е именно модерната интерпретация на класиката. Нашите предложения успяват да уловят точно тази комбинация между елегантност, класика и разчупеност, която я прави идеалния подарък за абитуриент. 

Разгледай нашите предложения от папионки и подаръчни комплекти с папионки тук.

2. За нея: Колие от италианска кожа

Дамското колие винаги е било символ на женственост, елегантност и акцент за визията на една дама в обществото. В нашата серия бижута от естествена кожа дизайнът и индивидуалността са изведени на преден план. Точно този баланс между женственост и модернизъм ни харесва, защото прави този акцент правилния избор за различни случаи, от градинско следобедно парти до формална коктейлна вечер.

Разгледай нашите предложения за колие или комплекти бижута с колие тук и избери своя подарък за абитуриент. 

3. За него: Aлуминиев портфейл

Един мъж има малък набор от възможни аксесоари, които трябва да подбере наистина внимателно. Тези аксесоари се асоциират с неговия личен стил. Потрфейлът е един от незаменимите аксесоари, които носим винаги със себе си. А иновативният алуминиев портфейл Walter Wallet е отличен избор, който показва любов към иновациите и технологиите. Освен, че е тънък, бърз и лек като перце, той предпазва съдържанието както от нараняване, така и от кражба, благодарение на вградената RFID защита. 

Направен от рециклиран алуминий, портфейлът Walter Wallet предлага минималистичен дизайн, който е съчетан с комфорт и съвместимост на до 7 документа или карти плюс банкноти.

Разгледай портфейла в различни цветове тук.

4. За нея: Позлатени обеци и пръстен

Изчистен и елегантен акцент към всяко облекло. Това е комплект Marmi от ByVela. Позлатени обеци с 18 каратово златно покритие и перли Swarovski®. 

Една подобна класика никога няма да излезе от мода и винаги ще бъде верен другар на една млада дама. Страхотна идея за подарък за абитуриентка, която стъпва в зрялата фаза на своя живот. 

Повече за комплекта от позлатени обеци и пръстен Marmi.

5. За него: Дървени кубчета за уиски

Един млад мъж трябва да знае как да се отнася към уискито – с уважение. Елегантен начин да постигнеш ефект е чрез дървените кубчета за уиски. 

Само след 5 минути във вашата чаша, WooWhiskey ще обогати уискито с автентичният дъбов аромат, сякаш сте го налели направо от бъчвата. Една опаковка съдържа 2 броя дъбови кубчета в елегантна златна алуминиева кутийка със зелен етикет и коркова тапа.  

Повече за продукта и подаръчни комплекти, които го включват.

6. За нея: Дамски клъч

За младата дама, която държи на малките детайли. За една завършена визия и практична функция.

Дамските клъчове, предлагани от Rare Finds са перфектния аксесоар за една модерна визия.  

Разгледай нашите предложения за клъчове тук.  

Нашите предложения за подарък за абитурент са вдъхновени и изработени с любов от нашите партньори. Запознай се отблизо с тях и техните истории:

Дърварт

MODO

Walter Wallet

byVela

Woo Whiskey

BLVD

Tranky Doo