Какъв подарък за сватба да изберем?

Почти всеки от нас е попадал в тази ситуация – получаваме покана за сватба, след което следва логичният въпрос “Какъв сватбен подарък да избера?”. Въпреки наложилата се напоследък тенденция подаръкът да се събира в плик, много от нас желаят да дарят младото семейство с по-дълготраен спомен, който да ги връща отново към този специален ден. Също така е важно да поднесем подарък за сватба, от който да има практическа полза. И – не – тук няма да говорим за тостер, пералня или комплект тигани. В Rare Finds ние подбираме вещи, които са създадени с такова вдъхновение и внимание към детайла, че заживяват свой собствен живот след като излязат изпод ръцете на авторите си.

Стенен часовник

Модерен, дизайнерски, минималистичен – всеки един от дървените часовници за стена на Paladim е страхотна идея за сватбен подарък. Такава, която младите хора ще прегърнат с готовност и гордо ще окачат на централно място в хола. Безшумни и леки, те ще символизират, че младоженците вече отброяват времето заедно.

Модели стенни часовници:

1. Raft II
2. Mixor White
3. Raft I
4. Romb

Настолна лампа

Естетичната визия на нашите лампи би паснала на всеки един модерен дом. С такъв подарък за сватба си гарантирате, че той няма просто да остане незабележима част в купа от подаръчни кутии. Или пък да бъде пуснат за препродажба като нежелана вещ!

Модели настолни лампи:

1. Plat I Black
2. Plat I White
3. Yoga
4. Kubec

Картина от скандинавски мъх

Да си го кажем честно: дали една картина ще се хареса като сватбен подарък е стрелба в тъмното. Личните предпочитания по отношение на стил, цветове и формат могат да бъдат разнородни. Но с картините от скандинавски мъх нещата определено стоят по друг начин. Те са модерни, функционални и внасят неповторима свежест в дома, правейки ги наистина оригинален подарък за сватба.
Това бяха нашите топ-предложения за атрактивни, практични и оригинални подаръци за сватба, които ще се превърнат в любима вещ на младото семейство. Разгледай всички наши предложения за сватбени подаръци, както и оригиналните ни мъжки и дамски аксесоари, които ще те отличат в сватбената нощ.