Доставки и Плащане

Срок за доставка

Стандартният срок за доставка е в рамките на 2-3 работни дни от потвърждаване на поръчката, в зависимост от населеното място за доставка. За специфични продукти с по-дълъг срок на доставка и/или изработка, той е изрично обозначен в описанието му. Моля имайте предвид, че всички продукти в рамките на една поръчка се изпращат накуп (освен при изрично посочени изключения). Това означава, че ако поръчате артикул, който отнема 3 дена да бъде доставен, едновременно с артикул, който отнема 1 ден, ще получите поръчката си след 3 дни. Ако в тези случаи времето ви притиска препоръчваме да направите две отделни поръчки.

Ние винаги се опитваме да съкратим максимално сроковете за доставка, като при над 90% от поръчките ни клиенти получават пратките на следващия ден. В натоварени празнични или почивни периоди, доставката може да бъде забавена извънредно, като ние изпращаме известие ако надвиши стандартния срок.

Цена на доставка

Доставката от онлайн магазин Rare Finds е безплатна за всички поръчки над 100 лв.

За поръчки под 100 лв., цената на доставка до офис на Спиди АД е 4 лв, а цената на доставка до адрес е 6 лв.

По време на определени промоционални кампании, цената на доставката може да бъде безплатна за всички поръчки. Ще упоменем това допълнително на видно място на сайта.

Плащане

Rare Finds приема следните форми на плащане:

  • Наложен платеж (плащане в брой на куриер при доставка)

Връщане и рекламации

Екипът на Rare Finds полага всички усилия да радва своите клиенти с подбрани качествени стоки, както и да публикува максимално подробна и точна информация за всеки един продукт. Rare Finds също така осигурява правото на всеки клиент да се откаже от своята поръчка и да върне закупените стоки, след което да му бъде възстановена платената сума. Срокът за това е 14 дни от получаване на стоките. Връщането може да бъде прието само след предварително известяване, направено по имейл до адрес: shop@rarefinds.bg. Клиентът е длъжен да върне закупената стока в ненарушен търговски вид, в оригинална и ненарушена опаковка и със запазен касов бон. Възстановяването на сумата се извършва по банков път. Разходите по транспортирането на стоката са за сметка на клиента.

В случай, че вината за връщането е на Rare Finds (доставена грешна стока, констатирани производствени дефекти на стоката, липси на части от стоката или несъответствие с поръчания размер и/или цвят), всеки клиент може да направи рекламация в срок от 14 дни от доставката на стоките до Клиента.

Всички условия, касаещи доставки, плащания, рекламации и т.н. са достъпни тук: Общи условия